Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Irižani od danas blokiraju put

Građani Iriga najavili su da će od danas svakodnevno po dva sata blokirati magistralni put Novi Sad-Šabac dok se ne reši problem sa saobraćajem u tom mestu.

Najviše nelegalnih priključaka na Tatarskom brdu

Na novosadskoj vodovodnoj mreži trenutno postoji više od 300 kilometeara nelegalno sagrađenih cevovoda, kojima se snabdeva oko 9.000 korisnika. Kako kažu u "Vodovodu", najviše nelegalnih priključaka nalazi se na sremskoj strani Novog Sada.

Dvomeč sa Šerifom najvažniji u sezoni

Trener FK Vojvodina, Marko Nikolić, smatra da je današnja utakmica protiv Šerifa u plej ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, meč od najvećeg značaja za novosadski klub, a kako kaže, svi jedva čekaju njen početak.

SNS preuzima i Slobodnu carinsku zonu

U septembru će biti održana Skupština akcionara Slobodne carinske zone u Novom Sadu, na kojoj će biti smenjen dosadašnji direktor Srđan Egić i na njegovo mesto postavljen odbornik sa liste Srpske napredne stranke Nenad Barac.

U Novom Sadu evidentiranje za izbore na Kosovu

Grad Novi Sad pozvao je danas sve interno raseljene sa Kosova, sa boravištem u Novom Sadu, da se registruju kao osobe sa pravom glasa, kao bi se obezbedila što veća izlaznost na lokalne izbore na Kosovu.